Nordecon sai Ukrainas magusa lepingu (2)

Lennart Ruuda
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nordecon.
Nordecon. Foto: Toomas Huik

Ehitusfirma Nordeconi Ukraina tütarettevõte alustab Lvivi innovatsiooniparki 6-korruselise büroohoone ehitamist, mille maksumus on umbes 8,1 miljonit eurot. 

«Meile on suur tunnustus, et arendaja Lviv Standartbud usaldab Nordeconi ning valis meid ehitama büroohoonet ka Lvivi rajatavasse ärilinnakusse,» ütles Nordecon ASi juhatuse liige Priit Luman.

«Lviv on suur linn – Lääne-Ukraina suurim, kus asub ka Ukraina vanim ülikool – sinna on koondunud noori innovaatilisi inimesi. Innovatsioonilinnaku LvivTech.City eesmärk on tuua kokku rahvusvahelise haardega teadmistepõhised ettevõtted, kellele pakutakse omalt poolt toimiv ja moodne linnak, kus on nii tänapäevased büroopinnad kui ka mõnusad ajaveetmiskohad,» lisas ta. 

Nordecon Ukrainas registreeritud tütarettevõte Eurocon Ukraine TOV ning Lviv Standartbud Limited Liability Company sõlmisid lepingu Lvivi innovatsiooniparki LvivTech.City 6-korruselise büroohoone ehitamiseks, teatas Nordecon. 

Hoone ehitavad Nordeconi tütarfirma Eurocon Ukraine TOV ning Lviv Standartbud Limited Liability Company LEED Gold standardite järgi ning selle pindala on 17 800 ruutmeetrit. Lepingu maksumus on koos käibemaksuga ca 8,1 miljonit eurot. Ehitus valmib 2018 aasta septembris.

Nordeconi kontsern hõlmab ettevõtteid, mis on keskendunud hoonete ja rajatiste ehitamise projektijuhtimisele ja peatöövõtule. Geograafiliselt tegutsevad kontserni ettevõtted Eestis, Ukrainas, Soomes ja Rootsis. 

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles