Tamkivi: väikeses riigis ei ole võimalik suurt äri riigisiseselt teha

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sten Tamkivi
Sten Tamkivi Foto: Jaanus Lensment

Kunagine Skype'i tegevjuht ja tänane Move Guides'i tootevaldkonna asepresident Sten Tamkivi märkis täna üliõpilastele esinedes, et väikeses riigis ei ole suurt ja edukat äri võimalik teha riigisiseselt.

«Seetõttu on mõistlik, et üliõpilased harjuksid juba varakult erinevate kultuuride ja rahvusvahelise äriga,» märkis Tamkivi üliõpilaste kootööprogrammi Springboard lõpuüritusel, vahendab ERRi uudisteportaal.

Ka Teaduspargi Tehnopol juhi Jaak Raie sõnul on Eesti väikese riigina kiire ja innovaatiline, kuid maailma mastaabis on Balti ja Põhjamaadel vaja regioonina senisest enam kootööd teha, et olla nähtav ja meelitada siia suuri investeeringuid.

Springboardi programm toetas uute startup'ide loomist Tallinnas, Riias ja Turus ja nende rahvusvahelist koostööd. Springboardi raames toimus kolm kümnenädalast kiirendiprogrammi, mille käigus meeskondi toetati ja nõustati nende idee edasiarendamisel.

Loe lähemalt ERRi uudisteportaalist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles