Birov: Eesti on äritegemise paradiis

Kaja Koovit
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andrei Birov.
Andrei Birov. Foto: Peeter Langovits.

Eesti logistikud tutvustavad  Moskva  TransRussia messil  Eestit kui äriparadiisi.  Äärmiselt soodne ning lihtne maksusüsteem, vähene bürokraatia, tõrgeteta töötavad sadamad ja raudtee ning kliendi huvide esiplaanile asetamine on üks osa Eesti tugevustest, mida Venemaal tutvustada.

«Venemaal tuntakse meie ettevõtteid juba ammu, sellepärast otsustasime sel aastal, et me ei räägi niivõrd toodetest ja transiidist, vaid keskendume Eesti ärikeskkonna eeliste tutvustamisele. Võttes arvesse meie soodsat maksusüsteemi, asjaajamise lihtsust, investeeringute tegemise soodustamist, tööjõu hinnataset ja professionaalsust, sadamate ja raudtee tõrgeteta toimimist, võib öelda, et Eesti on lausa äritegemise paradiis,» lausus Sillamäe Sadama turundusdirektor Andrei Birov.

26.-29. aprillil  Moskvas toimuval TransRussia messil Logistika ja Transiidi Assotsiatsiooni poolt korraldatud Eesti logistikaettevõtete ühisstendil osalevad Tallinna Sadam, Sillamäe Sadam, Eesti Raudtee, Contimer, Smarten Logistics, ESTEVE Terminal, CF&S Estonia, RRK, Alekon Cargo ja Spacecom.  Eesti ettevõtete osalemist messil toetab EAS.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles