Neste käik viis päevaks kütusehinnad taas langusse

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Neste teatel on täna nende tanklates erakorraliselt kõik kütused hulgihinnaga. Kampaaniaga tulid tradtisiooniliselt kaasa ka teised kütusefirmad, pärast mida maksab bensiini liitrihind keskmiselt üle Eesti 1,083 eurot. 

Neste langetas hinnad täna südaöösel, mille peale reageerisid varahommikul ka teised tanklaketid, ütles Neste turundus- ja kommunikatsioonijuht Risto Sülluste.

Alexela saatis täna varahommikul teate, et täna saavad soodsat kütust nii era- kui ärikliendid ja samuti kehtivad kõik lepingujärgsed hinnasoodustused. Kõikides ettevõtte tanklates on bensiin 95 hind 1,083 eurot ja diislikütus 1,063 eurot.

Olerexi turundusjuhi Janne Laigi sõnul on nende tanklates samuti kõik kütused täna hulgihinnaga. «Ootuspärane on kõigi suuremate turuosaliste ühinemine eepool nimetatud ühepäevase kampaaniaga,» ütles Laik. 

Ka Circle K Eesti AS tuli kampaaniaga kaasa. «Erinevalt konkurentidest lisandub Circle K teenindusjaamades  soodsale kütusehinnale ka kliendi- ja lojaalsuskaardi soodustus,» ütles firma mootorikütuste hinnastamisjuht Indrek Sassi.

Tegemist on sel aastal juba neljanda hinnalangetuse päevaga, mille taga on Neste. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles