Serena Williams pole oma esimest miljonit veel puutunud

PM Majandus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
(FILES) This file photo taken on September 07, 2016 shows Serena Williams of US hit a return against Simona Halep of Romania during their 2016 US Open Women's Singles match at the USTA Billie Jean King National Tennis Center in New York.
Tennis superstar Serena Williams -- whose absence from women's tennis has shaken up the game -- has gone into labor at a clinic in West Palm Beach, Florida, local media reported on September 1, 2017. Williams, who will turn 36 later this week, was admitted Wednesday to St Mary's Medical Center, which shut down an entire floor to provide security for the megastar, the local CBS affiliate said. / AFP PHOTO / KENA BETANCUR / IMAGE RESTRICTED TO EDITORIAL USE - STRICTLY NO COMMERCIAL USE
(FILES) This file photo taken on September 07, 2016 shows Serena Williams of US hit a return against Simona Halep of Romania during their 2016 US Open Women's Singles match at the USTA Billie Jean King National Tennis Center in New York. Tennis superstar Serena Williams -- whose absence from women's tennis has shaken up the game -- has gone into labor at a clinic in West Palm Beach, Florida, local media reported on September 1, 2017. Williams, who will turn 36 later this week, was admitted Wednesday to St Mary's Medical Center, which shut down an entire floor to provide security for the megastar, the local CBS affiliate said. / AFP PHOTO / KENA BETANCUR / IMAGE RESTRICTED TO EDITORIAL USE - STRICTLY NO COMMERCIAL USE Foto: Kena Betancur/AFP

Tennisist Serena Williams võib olla küll üks kõrgemalt makstud sportlastest, kuid ta pole enda väitel kunagi mänginud raha pärast, kirjutab BusinessInsider.

«Pigem mõtlesin ma sellele, kuidas lähen poodiumile ja hoian karikat. Kunagi ei mõelnud ma tšekile,» kinnitas Williams. « Ma lihtsalt mängisin, sest armastan sporti.»

23 Suure Slämmi turniiri võitnud Williams viis oma esimese miljoni dollarilise tšeki korralikult panka ja pole seda enda väitel kordagi puutunud.

35-aastane tennisist, kelle auhinnaraha ulatub juba 84 miljoni dollarini, tänab oma vanemaid oma säästliku suhtumise eest.

«Ma ei tundnud lapsena kunagi, et oleksime vaesed. Aga nüüd, tagasi vaadates, saan ma aru, et jumal küll, me elasime ju seitsmekesi kolmetoalises majas,» rääkis Williams. «Ma ei tea, kuidas mu vanemad seda suutsid, et ma ei tundnud end vaesena. Tänu sellele pole mul ka praegu tunnet, et peaksin oma raha eest kohe midagi ostma»

Williamsi isa, kes teda ka pikka aega treenis, ütles alati tütrele, et see on tema valik, mida ta oma rahaga teeb. Teismeeast alates on Williams teinud kõik oma finantsotsused ise. «Olen teinud nii häid kui halbu rahalisi otsuseid, mis kokkuvõttes on õpetanud mind oma rahaga paremini ümber käima,» nentis Williams.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles