Riigifirma nõukogu tuli täna ilmaasjata kokku (2)

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Majandus- ja taristuminister Kadri Simson.
Majandus- ja taristuminister Kadri Simson. Foto: Mihkel Maripuu

Täna kogunenud Eesti Lootsi nõukogu liikmed said vahetult enne istungi algust majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumist e-kirja, et minister Kadri Simsoni otsusega on nõukogu tagasi kutsutud ning asemel on määratud uued liikmed.

Seni Eesti Lootsi nõukogu juhtinud Stanislav Tšerepanov kinnitas Äripäeva allika infot selle üsna pretsedenditu juhtumi kohta, kus alles kolm minutit enne istungi algust saabus teade nõukogu tagasikutsumisest, vahendab leht. Tšerepanovi sõnul tuli nii temale kui ka teistele nõukogu liikmetele ministri otsus täieliku üllatusena.

«Päris korrektne selline käitumine ei ole, et tagasikutsumisest varem teada ei antud. Nõukogu liikmed tegutsevad muudel elualadel ja on kõik väga hõivatud inimesed, üsna kummaline oli avastada, et ilmaaegu sai kohale tuldud,» rääkis Tšerepanov.

Majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumist öeldi tänase juhtumi kommentaariks, et kuigi ettepanekud nii Eesti Lootsi, Tallinna Sadama kui ka Saarte Liinid nõukogude koosseisude muutmiseks oli minister Kadri Simsonile tehtud juba mõnda aega tagasi, siis tiheda töögraafiku tõttu leidis minister nende kinnitamiseks aega alles täna.

Loe lähemalt Äripäevast.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles