Video: Richard Branson varjus Irma hävitustöö eest veinikeldrisse

Rait Piir
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sir Richard Branson
Sir Richard Branson Foto: AP

Seiklushimuline miljardär Richard Branson, kelle erasaar jäi otse orkaani Irma teele ette, otsustas mitte saarelt lahkuda ja varjuda hoopis koos pere ja alluvatega oma maja veinikeldrisse.

Viienda kategooria torm, mille purustavad tuuleiilid võivad ulatuda kuni 300 kilomeetrini tunnis, kündis otse üle Bransonile kuuluva Neckeri saare. Miljardärist vanahärra otsustas aga orkaani saabumise eel saarelt mitte lahkuda ja võtta selle hoopis vastu koos pere ja alluvatega, varjudes veinikeldrisse. 

«Eeldatavasti tabab orkaan meid kogu oma jõuga kusagil viie tunni pärast,» kirjutas Branson kolmapäeval enne tormi saabumist. Luksusvaldusi laastava tormi ajal kukkus Branson aga hoopis Twitteris säutsuma, muljetades huvitavatast ja lõbusast ööst. Ju siis polnud varaline kahju eriliseks mureks. 

Branson kommenteeris naljatades, et veinikeldri varud said lõbusa öö käigus kõvasti kahjustada.

Peale tormi möödumist postitas Bransoni poeg instagrammi kaadreid Irma hävitustööst, mis ei kandnud endaga sugugi nii lõbusat nooti.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles