Läti Valka võib peagi kerkida veel teinegi SuperAlko kauplus (8)

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alkoholi hinnad Lätis on tõusnud.
Alkoholi hinnad Lätis on tõusnud. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Eesti-Läti piiri äärde Valka kavatsetakse rajada uus kaubanduskeskus, kus avaks uksed ka alkoholipoe SuperAlko teine piirilinna kauplus.

SuperAlko kauplusi opereeriva Aldar Eesti OÜ ühe omaniku Elmo Ehrlichi kinnitusel on ettevõttel tõepoolest plaanis Läti piiri peale uus alkoholipood rajada, ent rohkem infot ta selle kohta ei soovinud jagada, vahendab Äripäev

Kõnealuse poe rajamise plaani teeb erakordseks see, et tõenäoliselt soovitakse soetatud krundile rajada juurdepääsutee just Eesti poolelt. Eesti poolel kulgeb mööda kõnealuse kinnistu piiri Valga-Uulu maantee ja krundi uus omanik soovib rajada sellelt maanteelt juurdepääsutee oma kinnistule.

Aldar Eesti OÜ juhatuse liige Riho Maurer selgitas, et krundile ei tuleks ainult Super Alko pood, vaid et arendajal on plaan sinna rajada suurem kaubanduskeskus. «Sinna tuleks suur toidupood, ehitusmaterjal ja ka meie kauplus,» sõnas ta. 

Loe lähemalt Äripäevast.

Kommentaarid (8)
Copy
Tagasi üles