Renault’ sõidukite müük kasvas märtsis 15 protsenti

Kaja Koovit
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Renault Megane.
Renault Megane. Foto: SCANPIX

Renault’ sõidu- ning tarbeautosid müüdi märtsis 175 tükki, mis on aastataguse ajaga võrreldes 15 protsenti enam.

Renault’ sõiduautosid müüdi ettevõtte teatel märtsis 138. Populaarseimaks mudeliks oli uus uus Megane, mille 69 esindajat leidis endale uue omaniku. Enim osteti veel uut Renault Scenic’ut, millest leidis endale uue omaniku 44. Märtsis müüdi ka 16 uut Renault Kangoo’d.

Renault’ tarbesõidukeid müüdi märtsis 37. Populaarseim oli 21 müügiga uus Renault Master.

Dacia sõidu- ja tarbeautode müük on aasta varasemaga võrreldes kasvanud enam kui kaks korda. Kui toona müüdi 31 sõidukit, siis selle aasta märtsis. Enimmüüduks oli 40 sõidukiga Dacia Logan. Dacia tarbesõidukeid müüdi märtsis 11.

Kokku müüdi Renault’ ja Dacia sõidukeid märtsis 244 ning ettevõte nimetab märtsi selle aasta kõige edukamaks müügikuuks.

Autode Müügi- ja Teenindusettevõtete Eesti Liidu (AMTEL) andmetel müüdi märtsis Eestis eelmise aasta sama ajaga võrreldes ligi kaks korda rohkem sõidukeid. Kui läinud aasta märtsis müüdi AMTELi andmetel Eestis 654 uut sõiduautot, siis selle aasta märtsis ulatus uute müüdud sõiduautode arv 1222ni. Renault’ ja Dacia müüginumbrid ei kajastu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles