Taxify laieneb Londonisse

PM Majandus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taxify logodega taksod
Taxify logodega taksod Foto: Erakogu

Eestimaine transpordiplatvorm Taxify käivitab teisipäeval Suurbritannia pealinnas Londonis oma teenuse. Taxify jaoks on see esimene Lääne-Euroopa suurlinn.

Taxify asutaja ja tegevjuhi Markus Villigu sõnul on London tohutu potentsiaaliga kiirelt kasvav turg. «Meil on ülimalt hea meel teatada, et esimeseks riigina Lääne-Euroopas avame teenuse Londonis. Oleme hoolikalt kuulanud, mida juhid ja kliendid vajavad ning pakume londonlastele soodsamat ning kvaliteetsemat alternatiivi olemasolevale monopoolsele turuliidrile,» ütles Villig pressiteates. 

Taxify sõnul alustatakse üle kolme tuhande registreerunud juhiga ning veel tuhanded ootavad, et läbida koolitus ning platvormiga liituda.

Taxify vahendustasu on 15%, mis on Uberi ja teiste konkurentidega võrreldes ettevõtte sõnul pea poole väiksem. Madalam vahendustasu võimaldab Taxify sõnul pakkuda soodsamat sõidu hinda klientidele ning kõrgamat teenistust juhtidele.

Juhte kohtleb ettevõte enda sõnul austusega, pakub paremaid teenimisvõimalusi ning funktsioone, mis aitavad juhil sõitmise võimalikult mugavaks teha. Näiteks Taxify rakendus võimaldab juhtidel valida tööraadiuse, mille piires on nad valmis tellimusi vastu võtma.

«Taxify platformil tegutseb täna pea 50,000 juhti ning ootame igas riigis uusi juhte liituma. Taxify eesmärgiks on olla autojuhtidele parim platform paindlikult lisaraha teenimiseks,» lisas Villig.

Hetkel on Taxify sõnul rakenduse endale alla laadinud  15 000 londonlast ja kokku on Taxify kliendid Londonis teinud üle 70,000 otsingu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles