Neste Eesti uus juht on Dennis Antamo

Adele Johanson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dennis Antamo
Dennis Antamo Foto: Erakogu

Neste Eesti peadirektorina asus alates 1. septembrist 2017 tööle Dennis Antamo, kes siiani juhtis müügidirektorina Neste kontserni kliendihanke osakonda Marketing and Services divisjonis Soomes.

Seni juhatuse liikme ja peadirektori kohusetäitjana ametis olnud Tõnu Mõttus jätkab ettevõttes prokuristi ja arendusjuhina. Neste Eesti ASi juhatus on kaheliikmeline ning alates 1.09.2017 kuuluvad juhatusse Dennis Antamo ja Ülle Tamme.

«Meil on hea meel, et tiimiga liitus mitmekülgsete kogemustega juht, kelle eestvedamisel saame tugevdada oma sidet klientide ja koostööpartneritega ning kinnistada veelgi tugevamalt Neste positsiooni Eesti kütuseturu liidrite hulgas,» märkis Neste Eesti arendusjuht Tõnu Mõttus.

Dennis Antamol on 7- aastane Neste kontsernis töötamise kogemus, juhtides müügi-ja kliendihanke osakonda Marketing and Services divisjonis ning oli sellest neljal viimasel aastal ühtlasi Neste suurklientide kontaktisik Baltikumis. Enne Neste kontserni tööle asumist, töötas Dennis Antamo ligi kuus aastat Soome pangandussektoris.

«Eesti kütuseturg on põnevas muutumises. Mul on väga hea meel, et saan oma kogemustega Neste Eesti arengule kaasa aidata. Nestel on väga tugev toode ja kultuur, professionaalsed ja ettevõtte arengule suunatud töötajad. Minu peamine roll lisaks Neste Eesti arendamisele, on tugevdada koostööd teiste Neste kontserni riikidega Baltikumis, Soomes ja Loode-Venemaal,» kommenteeris Antamo.

Dennis Antamo on ka tunnustatud jalgpallikohtunik, omades Rahvusvahelise Jalgpalliliidu (FIFA) väljakukohtuniku litsentsi. Antamo valiti 2016. aastal Soome klubijalgpalli kõrgliiga mängijate poolt aasta kohtunikuks.

Neste on juhtivaid taastuvtoorainel põhineva diislikütuse tootjaid ning ühtlasi maailma suurimaid jäätmetest ja jääkidest taastuvkütust tootvaid ettevõtteid. Eesti turul on Neste tegutsenud juba aastast 1989 ning on üks suurimaid vedelkütuste jae- ja hulgimüüjaid. Kokku opereerib Neste Eestis 60 iseteenindusjaamaga ning oli Maksu- ja Tolliameti andmetel 2016 aastal Vabariigi suurim maksumaksja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles