Nordica: eestlased ei oska meid veel väärtustada (3)

Lennart Ruuda
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Stjuardess. Pilt on illustratiivne.
Stjuardess. Pilt on illustratiivne. Foto: Mihkel Maripuu

Eesti lennufirma Nordica meeskond rääkis möödunud nädalal Göteborgi liini avamisel, et kui eestlased kritiseerivad ja kurdavad liiga krõbedate piletihindade üle, siis Põhjamaades on nad paremini omaks võetud.

Tallinna Lennujaamas kõlab esmaspäeva hommikul kell 6.30 kõlaritest reibas hääl, mis kutsub kõiki uniseid inimesi tordile ja kohvile – Nordica avab tänavu järjekorras kolmanda uue otseliini, sedapuhku Rootsi suuruselt teise linna Göteborgi.

Hääl kuulub Sven Kukemelgile, kes on lennufirma üks võtmetöötaja, ametikoha poolest äriarenduse direktor. «See oli nüüd viimane, selleks aastaks on uute liinide ja lennukitega kõik. Oleme tänavu juba niigi võimsalt kasvanud,» ütleb ta.

«Paljud muidugi küsivad, et miks te lendate Göteborgi, Spliti või Peterburi, selle asemel et otse Londonisse lennata.» Viimane oli neil aasta alguses tõsiselt kaalumisel, kuid siis tuli briti lennukompanii British Airways, kes liini endale napsas. Londonisse lendamisel on ka tohutu konkurents.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles