DPD plaanib mitmete jaemüügikettidega kullerteenuse koostööd

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
DPD
DPD Foto: Liis Treimann

Transpordiettevõte DPD Eesti AS plaanib koostööd ja peab läbirääkimisi mitmete jaemüügikettidega toidu- ja tarbekaupade kullerteenuse pakkumiseks, kellest ühega algab koostöö juba lähinädalatel.

«Peale seda kui meie hea konkurent Omniva [kaubamärki kasutav riiklik logistikafirma Eesti Post] teatas, et lõpetab toiduveoteenuse ära, on meil olnud palju kontakte jaemüüjatega. Ühega on kokkulepe olemas, et lähinädalatel peale hakata. Teistega on veel kõnelused,» ütles DPD Eesti AS-i tegevjuht Rainer Rohtla BNS-ile. Kellega täpselt koostööd tegema hakatakse Rohtla öelda ei soovinud.

DPD teatas neljapäeval, et alustab koos Prismaga toidu- ja tarbekaupade kojuveoteenuse pakkumist Tallinnas ja Tallinna lähiümbruses. Prismaga oli DPD-l Rohtla sõnul kokkulepe kullerteenuse pakkumiseks olemas juba paar kuud tagasi ning ka teiste jaemüüjatega on DPD pikemalt kontaktis olnud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles