Räpinas käib maailmatasemel palkmajaäri (4)

Heelia Sillamaa
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hobbiton OÜ omanikud Andrus Prangli ja Andres Uus räägivad, et ajalugu on teinud sellise pöörde, et eestlased ei pea puitmajast suurt lugu, ent nad loodavad seda hoiakut murda.
Hobbiton OÜ omanikud Andrus Prangli ja Andres Uus räägivad, et ajalugu on teinud sellise pöörde, et eestlased ei pea puitmajast suurt lugu, ent nad loodavad seda hoiakut murda. Foto: Margus Ansu / Postimees

20 aastat tagasi kahe kursusevenna algatatud ettevõtmisest kasvas välja rahvusvaheliselt hinnatud palkmajaettevõte, mille toodang on jõudnud Kariibi mere saartest Ameerika Ühendriikideni.

«Ega väga lihtne betooniga võistelda pole,» lausus üks Hobbiton OÜ omanikest Andres Uus ja selgitas, et kui praegu pole puitmaja eestlaste esmane valik, siis nende eesmärk on seda muuta ja panna inimesed jälle puidu poole vaatama.

Uutest trendidest ettevõtjad end mõjutada ei lase ja vaatamata tehnika pidevale arengule jäävad mehed oma liistude juurde. «Me tahame teha käsitööd, see on meie kirg,» lausus ettevõtte teine omanik Andrus Prangli.

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles