Praamiliiklust pürib juhtima kolm inimest

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Leiger Tallinna vanasadamas.
Leiger Tallinna vanasadamas. Foto: Toni Läänsalu

Augusti lõpuks peaks selguma mandri ja suursaarte vahel parvlaevaliiklust korraldava Tallinna Sadama tütarfirma TS Laevad uus juht; praegu on sõelale jäänud veel kolm inimest.

Konkursile esitatud 50 kandidaadi seast on Tallinna Sadama juhi Valdo Kalmi sõnul alles veel kolm, kelle hulgast valik langetatakse augusti lõpuks. Kandidaadid on tugevad ja on võimalik valida, ütles Kalm BNS-ile.

TS Laevad OÜ nõukogu kuulutas juuni keskel välja konkursi juhatuse esimehe leidmiseks, senine juht Kaido Padar lahkus augustist ametist ja hakkas juhtima valdusfirmat Eesti Talleks AS. Uue juhatuse esimehe leidmiseni täidab seda rolli juhatuse liige Mart Loik.

Juhatuse esimehe ülesandeks on TS Laevad strateegiliste eesmärkide elluviimine, äriprotsesside juhtimine ja organisatsiooni üldjuhtimine. Juhatuse esimehe fookuses on ettevõtte efektiivsuse tõstmine ja kõrgetasemelise teeninduse tagamine.

TS Laevad OÜ on Tallinna Sadam AS tütarettevõte, mille eesmärgiks on parvlaevaliikluse korraldamine Saaremaa, Hiiumaa ja mandri vahel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles