Cesana Grupp rajab Tartusse suure aianduskeskuse

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Selline peaks loodav Roheline Park välja hakkama nägema.
Selline peaks loodav Roheline Park välja hakkama nägema. Foto: Repro

Cesana Grupp AS rajab Tartusse Rohelise Pargi põllunduse ja metsanduse äriparki 6000-ruutmeetrise kodu- ja aianduskeskuse, mida hakkab opereerima Gardest OÜ.

«Sisepinda on meil 6000 ruutmeetrit ning samapalju väliala. Kokku asub hoone umbes 25 000 ruutmetril koos teenindavate teede ning platsidega ning loodav ettevõte hakkab tööd andma ligi 40 inimesele,» ütles Cesana Grupi juhatuse liige Raul Jeets BNS-ile.

«Ehitustööd algavad nädala jooksul ja valmimisaeg peaks jääma 2018. aasta aprillikuusse. Ma ei tahaks neid summasid praegu veel öelda, mis ta maksma läheb, kuivõrd osa kulusid on veel ehitajaga lahtised,» sõnas ta.

«Kontseptsioon on selline, et seda keskust hakkame opereerima ise ettevõttega Gardest OÜ. Tegemist on täiesti uue ettevõttega, aga arendaja ja operaator on sisuliselt samad, mis on Eestis üsna tavapäratu,» ütles Jeets.

Tema sõnul ehitab enamiku hoonest Hollandi ettevõte Termoflor, kes on Eestis ehitanud ka Hortesi kodu ja aianduskeskuse, Eesti poolega on leping alla kirjutamisel. «Ehitusloa saime esmaspäeval ning ajatabel selgub nädala jooksul. Kuna Eesti ettevõtjaga on läbirääkimised lõppfaasis ja nädala pärast ka avaldame ehitaja ning maksumuse,» ütles Jeets.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles