Südameapteegi uueks tegevjuhiks saab Risto Laur

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Südameapteek. Pilt on illustreeriv.
Südameapteek. Pilt on illustreeriv. Foto: Internet

Südameapteegi kaubamärgi all tegutsevat Pharma Holding OÜ-d hakkab alates 16. augustist juhtima seni ettevõtte korporatiivklientide müügijuhina töötanud Risto Laur. 

Ettevõtte senine tegevjuht Katre Kõvask asub koondunud Tere ja Farmi Piimatööstuse juhatuse esimeheks.

«Risto tunneb meie organisatsiooni nii inimeste kui ka numbrite poolelt ning on igati valmis jätkama ettevõttes tegevjuhina,» ütles Kõvask pressiteate vahendusel.

«Ettevõte on jätkuvalt kasvamas ja arenemas ning meil on olnud suurepärane meeskond, kes on osanud kasvuvõimalused üles leida ja teoks teha. Usun, et Risto koos meeskonnaga viib ka edasised plaanid edukalt ellu.»

Risto Laur on Pharma Holding OÜ Südameapteekide korporatiivklientide müügijuhina olnud ametis alates 2015. aastast, juhtides igapäevaselt läbirääkimisi erinevate meditsiini- ja tervishoiuasutustega ning suurklientidega.

Aastatel 2003-2010 töötas Laur Swedbank Liising AS-is, juhtides viimased kolm aastat autoliisingu tooteüksust ning osales jaepanga krediidikomitee tegevuses. Aastatel 2010-2015 töötas Laur Amserv Grupi korporatiivklientide osakonna juhatajana, olles Amserv Grupi AS juhtkonna ning Ascar Auto AS juhatuse liige. 

Pharma Holding OÜ Südameapteekide ketti kuulub 76 apteeki üle Eesti, mis annavad tööd ligikaudu 364-le inimesele. Ettevõtte käive oli 2016. aastal 51,2 miljonit eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles