Kurikuulus ehitaja rikub kooliaasta alguse

Andres Reimer
, majandusajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sand Ehituse objektijuht Mihkel Kuld tunnistas, et Harkujärve kooli remonditööd venivad, kuid lubas, et tänu rajatavale turvagaleriile pääsevad lapsed koolitundidesse siiski terve nahaga.
Sand Ehituse objektijuht Mihkel Kuld tunnistas, et Harkujärve kooli remonditööd venivad, kuid lubas, et tänu rajatavale turvagaleriile pääsevad lapsed koolitundidesse siiski terve nahaga. Foto: Toni Läänsalu

Harkujärve kooli lastest saavad kurikuulsa ehitustandemi Riito ja Sand ohvrid, sest vastselt remonditud koolimaja asemel ootab neid klassidesse pugemine ohtlikule ehitustandrile rajatava ajutise turvagalerii kaudu.

Esimene koolipäev toob Harku valla juhtidele valimiseelselt ülendava lindilõikamise asemel hoopis murepilved, sest Harkujärve kooli remonditööde hilinemine võib õppetöö ootuspärase alguse nädalateks edasi lükata.

«Mina muretsen, et ehitajad siit ära ei jookseks ja töid pooleli ei jätaks,» ütles ehitustööde eest vastutav abivallavanem Vello Viiburg.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles