Nordica reisijate arv tegi juulis taas rekordi

PM Majandus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nordica lennuk
Nordica lennuk Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Rahvusliku lennukompanii Nordica reisijate arv ületas juulis uue reisijate arvu rekordi. Kodumaine lennufirma teenindas kokku 65215 reisijat.

Võrreldes eelmise aasta juulikuuga oli kasv 50,2 protsenti. Reisijate osakaalult on Nordica 27,8 protsendilise turuosaga Tallinnast väljuvate lendude arvestuses suurim vedaja. Kokku sooritas Nordica juulis 1098 lendu. Lendude toimumise protsent oli 99,1 ja 77 protsenti neist väljusid 15 minutilise täpsusega.

Graafikus püsimise kehvemat tulemust põhjendas ettevõtte turunduse- ja kommunikatsioonijuht Toomas Uibo sellega, et suvisel tipphooajal kasvab lendude arv Euroopas võrreldes talvise liiklusega kuni kolmekordseks. «See aga paneb väga suure töökoormuse maapealsetele teenindusüksustele, mistõttu oleme pidanud mitmetes välisjaamades ootama nii kütust, kui ka pagasikäitlust planeeritust oluliselt kauem.»

Nordica populaarsemad sihtkohad olid juuli kuus Varssavi, München ja Stockholm

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles