Sõõrumaa läks endast välja (15)

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suurettevõtja Urmas Sõõrumaa.
Suurettevõtja Urmas Sõõrumaa. Foto: Sander Ilvest

«Ärge mängige sõnaga, tütarlaps blondide juustega, siit võib kohtukeiss tulla,» ähvardas ettevõtja Urmas Sõõrumaa, kui intervjuus Äripäevale tulid jutuks tema ettevõtete lepingud Tallinna koolidega. 

Juba intervjuu alguses torkas Sõõrumaa ajakirjaniku sissejuhatusele teravalt vahele, et Tegusa Tallinna näol ei ole tegemist üksikute ettevõtjate valimisliiduga, vaid sinna kuuluvad «veel paljud, paljud teised», selgub Äripäeva videointervjuust.

«Aga USS on viimastel aastatel olnud ikkagi kahjumis - millal te kavatsete sellest kahjumist välja tulla ja kuidas te kavatsete selleni jõuda?» küsis intervjuu edenedes ajakirjanik Sõõrumaalt. Viimase kinnitusel ei ole ta ettevõte kahjumis, pigem ei tooda ta ettevõtja enda hinnangul piisavalt kasumit.

Emotsioonid läksid stuudios kõrgeks aga siis, kui ajakirjanik küsis Sõõrumaalt lepingu kohta Tallinna koolidega ja kui üles tuli tema väidetav kuulumine Signaali omanike ringi. Viimase küsimuse peale põrutas Sõõrumaa otse: «Kuidas te saate nii lolle küsimusi küsida? Ei ole, ei kuulu.»

Vaata videointervjuud suurettevõtja Urmas Sõõrumaaga lähemalt Äripäevast.

Kommentaarid (15)
Copy
Tagasi üles