TS Laevad uus juhatuse esimees selgub hiljemalt septembris

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TS laevade parvlaeva Tiiu
TS laevade parvlaeva Tiiu Foto: Mihkel Maripuu

TS Laevad OÜ juhatuse uus esimees selgub augusti teises pooles või septembris, ettevõtte senine juht Kaido Padar suundub Eesti Talleks AS-i juhtima ning uue juhi valimiseni võtab ameti üle praegune juhatuse liige Mart Loik.

«Töö käib, võtame seda konkursi tõsiselt. Seda korraldab meil personaliotsingu firma ja augusti keskpaigaks esitab meile lühikese nimekirja,» ütles Tallinna Sadama nõukogu esimees Valdo Kalm BNSile.

Seni on Kalmu sõnul ise oma kandidatuuri esitanud üle 30 inimese ning sinna on lisandunud personalifirma kandidaadid. «Nii et kokku ligi 50-60 inimest, päris korralik valik ja praegu käivad intervjuud,» ütles Kalm.

Kalmu sõnul juhib Loik juhatust kuu või kaks, kuni uus esimees välja valitakse. «Me ise loodame augustis valiku ära teha,» märkis Kalm.

Juhatuse esimehe ülesandeks on ettevõtte strateegiliste eesmärkide elluviimine, äriprotsesside juhtimine ja organisatsiooni üldjuhtimine. Juhatuse esimehe fookuses on ettevõtte efektiivsuse tõstmine ja kõrgetasemelise teeninudse tagamine eesmärgiga ehitada üles Eesti parima teenindusega ettevõte.

TS Laevad OÜ on Tallinna Sadam AS tütarettevõte, mille eesmärgiks on parvlaevaliikluse korraldamine Saaremaa, Hiiumaa ja mandri vahel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles