Tallink viib soomlaste alkoralli Eestist Lätti? Laevafirma teeb katsekruiisi Helsingi-Riia liinil (5)

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinki laev koos uue parvlaevaga Tallinnas
Tallinki laev koos uue parvlaevaga Tallinnas Foto: Erik Prozes

Tallink üritab välja selgitada soomlaste huvi laevaga Riiat külastada ja viib nädala lõpus läbi katsekruiisi Helsingist Riiga.

«Tallink on ka varem Soomest Riiga sõitnud, Turust juba kakskümmend aastat. Lisaks oleme teinud tellimusreise, seda ka Helsingist. Antud juhul meie kliendid avaldasid soovi ning otsustasime möödunud aasta sügisel, et võtame asja ajamise ette,» rääkis Tallink Grupi müügi- ja turundusdirektor Margus Hunt BNSile.

Esimene reis toimub nädala lõpus ning Hundi kinnitusel näitab piletite müük huvi liini vastu. «Nii nagu on Visby suveperioodil hea nõudlusega on ka palju neid, kes soovivad kasutada võimalust Riiat külastada,» sõnas Hunt.

Küll aga tõdes Tallinki esindaja, et nad annavad täiesti aru, et püsiva liini jaoks turgu siiski pole. «Tuleb ka arvestada, et antud reisil autoga Riias maha sõita ei saa, sisuliselt saab reisija mugavuse eesmärgil oma autot laevas vaid parkida,» lisas Hunt.

Veel möödunud aasta lõpus kui uus koalitsioon oli avalikustanud kava Eestis alkoholiaktsiise varasemast planeeritust kiiremini tõsta ütles Tallink, et ei plaani Riia-Helsingi liini loomist.

«Hetkel selliseid plaane ei ole, kuid jälgime alati tähelepanelikult turuarenguid ja midagi eos ei välista, juhul kui see on otstarbekas,» märkis toona ettevõtte pressiesindaja.

Kommentaarid (5)
Copy
Tagasi üles