Äripäeva rikaste topi jõudnud noor miljonär: ma ei ole rikas ja ei ela rikka inimese elu

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Creative Mobile'i asutaja Vladimir Funtikov (keskel)
Creative Mobile'i asutaja Vladimir Funtikov (keskel) Foto: TOOMAS TATAR/PM/SCANPIX BALTICS

Eesti suurima mobiilimänge tootva ettevõtte Creative Mobile’i 30aastane juht ja asutaja Vladimir Funtikov välistab varajase pensionipõlve. Mitmeid miljoneid kasumeid teeninud ettevõte ühe omaniku sõnul on 90 protsenti soovitust veel saavutamata.

«Võin pikalt loetleda asju, mida tegime alguses valesti, kuid saime palju kogemusi,» tõdes seitsmeaastaseks saava Creative Mobile'i juht ja asutaja Vladimir Funtikov, vahendab Äripäev.

Funtikovi ettevõte suutis kuni õige ärimudeli leidmiseni vastu pidada. Algusaegadel palkasid nad ettevõttele peakunstniku ehitusplatsilt ja kui lõpuks hakati esimeste õnnestumiste najal paari-kolme tuhande eurost kuukäivet tootma, said nad endale lõpuks Hiina nuudleid ja õlut lubada ning isegi paar töötajat palgata, muigas Funtikov.

Kui ta on Äripäeva rikaste topis üks nooremaid ettevõtjaid, ütleb mobiilimängude tootja, et ta ei ole rikas ja ma ei ela rikka inimese elu: «Elan korteris ja mul on päris kiire auto, sest tegeleme võidusõidumängudega (muheleb – toim), aga see on aastast 2009.»

Loe lähemalt Äripäevast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles