Eesti mõjukaimas ametiühingus käärib

PM Majandus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti energia töötajate kiivrid.
Eesti energia töötajate kiivrid. Foto: RAIGO PAJULA/PM/SCANPIX BALTICS

Eesti Energia töötajaid kaitsvas kaevurite ja energeetikute sõltumatus ametiühingus kaotas võimuvõitluse tõttu juhirolli Vladislav Ponjatovski. Tema kohale asus Juri Gribovski.

Väidetavalt võitles tema eelkäija Ponjatovski tööliste õiguste eest nii tuliselt, et see võis iroonilisel kombel saatuslikuks saada. «Võib-olla, vähemalt üritasin endast parimat anda,» kommenteeris Ponjatovski Äripäevale.

Enda sõnul aimas Ponjatovski, et võib kaevurite ja energeetikute ühingus juhikoha kaotada. «Gribovski teadis, et kord aastas saab juhatuse esimeest vahetada. Rääkis Prigoževi ja Lukjanovaga ning vahetas mind välja,» lisas Ponjatovski ja oletas, miks Gribovski ametiühingus juhirolli soovis. «Ilmselt tahab ennast näidata. Mõned suhtuvad temasse negatiivselt, mõned hästi. Enamik negatiivselt – tema iseloomu tõttu.»

Loe rohkem Äripäevast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles