Sõerd: oli tunda, et Tallinkiga midagi toimub

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aivar Sõerd Tallinki väikeaktsionärina esialgu rõõmustab börsiettevõtte eilse teate üle.
Aivar Sõerd Tallinki väikeaktsionärina esialgu rõõmustab börsiettevõtte eilse teate üle. Foto: Tiina Kõrtsini/Õhtuleht

Kümmekond aastat tagasi Tallinki hotelliäri juhtinud laevafirma praegune väikeaktsionär Aivar Sõerd nendib, et juba eelmisel nädalal oli tunda, et Tallinkiga midagi toimub, ent kindlat pole veel midagi.

«Kuna mul on portfellis ka Tallinki aktsiaid, siis ma ikka vaatan, mis toimub,» rääkis reformierakondlasest parlamendisaadik ja endine rahandusminister Aivar Sõerd, vahendab Äripäev.

Kui eelmise nädala lõpus läks aktsiahind euro peale üles, tundus see tema sõnul nii hea, et tekkis juba mõte, et hakkaks otsast euroga müüma, kuigi nüüd on tal heameel, et ta seda ei teinud.

Küll aga tõdes Tallinki väikeaktsionär, et nüüd on võimalikud kõik stsenaariumid – ka see, et mingit tehingut üldse ei toimu. «Aga kui Tallink peaks päriselt börsilt ära minema, siis jääb meil siin väärtpaberiturul ikka väga hõredaks,» tähendas Sõerd.

Loe lähemalt Äripäevast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles