Rannar Vassiljev lahkub Viru Haigla juhatuse esimehe kohalt (1)

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vasakul Rannar Vassiljev
Vasakul Rannar Vassiljev Foto: LIIS TREIMANN/PM/SCANPIX BALTICS

Seoses omanikeringi ning sellest tulenevalt ettevõtte juhtimisstruktuuri ja eesmärkide muudatustega on Viru Haigla AS aktsionärid ning juhatuse esimees Rannar Vassiljev leppinud kokku koostöö lõpetada. 

«Tänaseks on ettevõte tugevamas seisus kui kunagi varem. Töös olevad ja lähitulevikus algavad ehitusprojektid on finantsidega kaetud ning uued omanikud valmis ja võimelised ettevõtte tegevusse aktiivselt ja edukalt panustama. Seetõttu saan juhtohjad rahuliku südamega üle anda, olles veendunud, et Viru Haigla suudab ellu viia algatatud projektid Tapal, Loksal ning Tallinnas ja alustada tulevikus ka uutega,» ütles Vassiljev Viru Haigla AS-i teatel. 

BNS-i küsimusele edasiste plaanide kohta vastas Vassiljev, et esialgu midagi konkreetset veel kokku lepitud ei ole, ent erinevaid pakkumisi on talle tehtud.

Viru Haigla nõukogu ning aktsionärid tänavad Vassiljevi konstruktiivse ning professionaalse panuse eest ning soovivad talle edu järgmistes ettevõtmistes.

Alates juuni lõpust on Viru Haigla valdusfirma VH HoldCo OÜ omanikeks 85 protsendiga Estonian Medical Group OÜ ja 15 protsendiga Evensors OÜ. Nõukokku kuuluvad Igor Pihela, Priit Pihela, Igor Pihela jr, Ermo Kosk ja Vesa-Pekka Juhani Silaskivi. 

Viru Haigla AS tegutseb tervishoiu ja sotsiaalhoolekande valdkonnas Põhja-Eesti piirkonnas, pakkudes tööd ligi 400 inimesele. Viru Haigla AS-i kontserni kuuluvad muuhulgas AS Karell Kiirabi, Viru haigla, mitmed olemasolevad ning väljaehitamisel tervisekeskused ning hooldekodud, sealhulgas Tallinnas Nõmmel uut hooldekodu arendav Nõmme Hooldekodu OÜ.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles