Turvahiiu juhi identiteet varastati (1)

Tõnis Oja
, majandusajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alf Göransson.
Alf Göransson. Foto: Jonas Ekstr/Scanpix

Rootsi suurima turvafirma Securitas juht Alf Göransson kuulutati sel nädalal kohtus pankrotistunuks, kuna talt oli varastatud identiteet. Identiteedivarguse avalikustas Securitas börsiteate vahendusel.

Ettevõtte teatel kuulutati alates 2007. aastast Securitast juhtinud Göranssoni pankrot välja esmaspäeval, 10. juulil Stockholmi ringkonnakohtus valeinfole tuginedes. Securitas lisas, et Göransson kaebab pankrotiotsuse edasi, ning juba kolmapäeval otsustaski Svea õuekohus madalama astme kohtu otsuse tühistada.

Kurjategija varastas Göranssoni identiteedi märtsi lõpus ning taotles aprillis laenu, pärast seda esitas ta Göranssoni nimel ka pankrotihagi. Eilse seisuga polnud teada, kui suurt laenu kurjategija küsis, kas ta seda ka sai ja millist tüüpi laenuga oli tegemist, kirjutas Rootsi majandusleht Dagens Industrie.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles