Vendelin tahab reformida kaubandust (1)

Lennart Ruuda
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ivar Vendelin on meedia- ja meelelahutusäris tegutsenud juba pikalt.
Ivar Vendelin on meedia- ja meelelahutusäris tegutsenud juba pikalt. Foto: Raul Mee / Äripäev

Postimehe omanikfirmast viiendiku ostnud ettevõtja ja Apollo omanik Ivar Vendelin ütles, et ajakirjandusliku sisuga ta tegelema ei hakka, ennekõike soovib ta tulevikus arendada suurkontserni jae- ja online-kaubanduse äri.

Meedia ja meelelahutuse valdkonnas tegutsenud 42-aastane Vendelin ostis 20 protsenti ühest Eesti suurimast valdusfirmast MM Grupp OÜ, mis varem kuulus täielikult Margus Linnamäele. MM Grupi tuntuimad kaubamärgid on hulgimüügiettevõte Magnum Medical, ravimite jaemüügikett Apotheka, lemmikloomakeskus PetCity, aga ka meediakontsern Eesti Meedia, kuhu kuulub Postimees.

Küsimuse peale, missugune tema roll hiidettevõttes olema hakkab, ütles Vendelin alustuseks, et ajakirjandusliku sisuga ta kindlasti otseselt tegelema ei hakka. «Selles osas on meie käsitlus Margus Linnamäega üks: ajakirjandus ja muud ärid peavad olema lahus.» Mis aga puudutab Eesti Meedia ASi ärilahenduse aspekte, siis seal lubab Vendelin anda vajadusel kindlasti oma panuse, et juba ette võetud plaanid maksimaalselt õnnestuksid.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles