Merko ehitab 6 miljoni eest Wendre uue tootmishoone

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Töö Wendre tehases.
Töö Wendre tehases. Foto: Urmas Luik

Ehituskontsern Merko sõlmis lepingu Pärnumaa tekkide ja patjade tootja Wendrega, mille alusel ehitab ehitusfirma 6 miljoni eest Wendrele uue tootmishoone.

Esmaspäeval sõlmis AS Merko Ehitus kontserni kuuluva AS Merko Ehitus Eesti ja Trading House Property OÜ projekteerimis- ja ehitusleping tootmishoone laienduseks aadressil Lina 31, Pärnu.

Leping hõlmab Wendre olemasoleva tootmishoone laiendamist ja osalist ümberehitust. Lepingu maksumus on ligikaudu 6 miljonit eurot, millele lisandub käibemaks. Ehitustööde valmimise tähtaeg on august 2018.

Pärnu Postimees kirjutas aprilli lõpus, et Wendre plaanib oma Rääma tööstuspargis asuvat tootmishoonet 13 000 ruutmeetri võrra laiendada ja selleks kulub orienteeruvalt 10-15 miljonit eurot.

Kodutekstiilitootja Wendre AS müügitulu kasvas 2016. aastal 28 protsenti 106 miljoni euroni; ettevõtte puhaskasum suurenes 45 protsenti 7,4 miljoni euroni.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles