Tuntud maiustuste tootja võttis Eesti ühe suurima maksumaksja oma uueks edasimüüjaks

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marsi tooteid leiab praktiliselt kõikidest poodidest üle Eesti.
Marsi tooteid leiab praktiliselt kõikidest poodidest üle Eesti. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Selliste tuntud kaubamärkide nagu Snicekrs, Twix, Bounty, Mars, Milky Way, jpt maiustuste ja loomatoidu valmistaja Mars vahetas Eestis edasimüüjat.

Alates selle aasta 1. juunist on selleks hulgikaubandusettevõte Sanitex OÜ, kes muuhulgas oli mullu ka üks Eesti suurimaid maksumaksjaid.

Marsi toodete hulka kuuluvad selliseid üleilma tuntud maiustused nagu Snickers, Twix, Bounty, Mars, Milky Way, M&M's, Skittles, närimiskumm Orbit, kurgupastillid Lockets, Uncle Ben's, koeratoidud Chappi, Kitekat, Whiskas ja Shepa. Tegemist on pereettevõttega, mis asutati 1911. aastal Ameerika Ühendriikides.

Sanitex on Baltimaades tegutsev toidu- ja esmatarbekaupade hulgimüügi-, distributsiooni- ja logistikakontsern, mis asutati 1992. aastal Leedus. Ettevõte laienes 2005. aastal Lätti ning 2010. aastal Eestisse. Sanitex pakub tööd rohkem kui 3000 inimesele, teeb koostööd enam kui 600 tootjaga ja teenindab pea 32 000 klienti kõigis Baltimaades.

Ettevõte on selliste kohalike ja rahvusvaheliste tootjate nagu Procter&Gamble, Mars, Mondelez, Bonduelle, Kellogg's, Estrella, Philip Morris, JTI, Paulig, SCA, Gallina Blanca jpt toodete piirkondlik edasimüüja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles