Kaitsetööstuse liidu nõukogu esimeheks tõusis Taavi Veskimägi (1)

Lennart Ruuda
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taavi Veskimägi.
Taavi Veskimägi. Foto: Arno Saar / Õhtuleht

Eesti Kaitsetööstuse Liidu (EKTL) nõukogu uuenes – nõukogu esimeheks valiti Eleringi juht Taavi Veskimägi. Senine esimees Kuldar Väärsi jätkab nõukogu liikmena.

Eesti Kaitsetööstuse Liidu üldkoosoleku järel ütles Veskimägi, et pärast kaheksat aastat, mil liit on arenenud, saab viimaks rääkida Eesti kaitsetööstusest kui majandusharust. 

«Võime uhkust tunda, et paljud Kaitsetööstuse Liidu ettevõtted on jõudnud esimeste reaalsete lepinguteni globaalsel skaalal,» rõhutas Veskimägi.

Ta lisas, et järgmine eesmärk on koostöös Kaitsetööstuse Liidu tänaste ja tulevaste liikmetega kasvatada Eesti kaitsetööstuse mastaapi marginaalse osakaaluga majandusharust arvestatavaks lisandväärtuse loojaks Eesti majanduses.

Vastavalt Eesti Kaitsetööstuse Liidu põhikirjale valitakse nõukogu liikmed kolmeks aastaks ning kõiki liikmeid ei valita ümber korraga, et tagada liidu juhtimise järjepidevus. 

Varasematest EKTL-i nõukogu liikmetest jätkavad Gunnar Kraft, Heino Piirsalu ja nüüd ka nõukogu esimeheks valitud Taavi Veskimägi.

Eesti Kaitsetööstuse Liit loodi 2009. aastal, et ühendada ja esindada Eesti kaitse- ja julgeolekutööstuse ettevõtteid. Liidu eesmärk on aidata kaasa ettevõtete koostööle ja rahvusvahelistumisele. EKTL-i kuulub enam kui 100 Eesti kaitse- ja julgeolekutööstuse ettevõtet.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles