Eesti Telekomi väikeaktsionärid ei jäta võitlust Teliaga

PM Majandus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Telia.
Telia. Foto: Lukas Balandis

Eesti Telekomi kunagiste väikeaktsionäride esindus ja Telia ei ole eriarvamusele lahendust leidnud, kohtus tullakse kokku uuesti oktoobris.

2010. aastal alanud vaidlus Eesti Telekomi endiste väikeaktsionäride ja Telia emafirma vahel lõppes justkui mullu novembris. Toona ei võtnud riigikohus menetlusse kaebust, et väikeaktsionäridele makstaks viis korda suurem lisahüvitis, kui kahe esimese kohtuastme mõistetud 951 835 eurot, kirjutab Äripäev

Seega jäi kehtima Harju maakohtu otsus, milles muu hulgas leiti, et aktsiate ülevõtmise käigus ei maksnud Telia väikeaktsionäridele ülevõetud aktsiate eest õiglast hüvitist.

Eesti Telekomi väikeaktsionäre esindav Soraineni advokaadibüroo ja Telia Companyt esindav Ellex Raidla on aga eriarvamusel, kuidas peaks kohtumääruse alusel kunagistele aktsionäridele lisahüvitisi välja maksma. Väikeaktsionäride esindus esitas taotluse, et kohus selgitaks määruse sisu.

Loe pikemalt Äripäevast

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles