Eestlased saavad Varssavi kaudu lihtsamini Euroopast välja lennata (1)

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nordica lennuk.
Nordica lennuk. Foto: Jaanus Lensment

Rahvuslik lennufirma Nordica lisas sellest nädalast Varssavi liinile kolmanda lennusageduse päevas. Ka ühildub lennufirma lennuplaan nüüd paremini Euroopast välja suunduvate Poola lennufirma LOTi lendudega.

Kolmanda lennusageduse lisamine Varssavi liinile päevas on osa ettevõtte liiniarenduse strateegiast, millega arendatakse välja eestlastele ümberistumiseks enim sobivad sõlmjaamad Euroopa eri piirkondades. Nordica juhatuse esimehe Jaan Tamme sõnul paikneb Varssavi Euroopa kaardil väga tsentraalselt, mis teeb temast Eesti jaoks suure potentsiaaliga sõlmjaama. 

«Eriti mugav on Varssavi kaudu lennata näiteks Kesk- ja Lõuna-Euroopa ning Kaukaasia suunal. Ümberistumiseks vajalik aeg on moodsa lennujaama hea planeeringu tõttu minimaalne ja lendude ühildavus väga hea. Kiiret ümberistumist hindavad ka meie ärikliendid, kes eelistavad reisida minimaalse ajakuluga,» rääkis Tamm.

Poola pealinna saab nüüd reisida kõikidel nädalapäevadel hommikuti kell 9.00, päeval kell 14.55 ja õhtul kell 18.00 väljuvate lendudega. Nordica sõnul on hilistel kojusaabujatel võimalik enne 23 Tallinna jõuda.

Nordica lennud ühilduvad alates sellest nädalast hästi ka strateegilise partneri LOTi, Varssavist väljuvate interkontinentaalsete lendudega. Nii saab nüüd 13-tunnise reisiajaga Tallinnast New Yorki ja vähem kui 18 tunniga Jaapani pealinna Tokiosse. Eesti lennufirma katab koostöös partneritega juba rohkem kui sada sihtkohta üle Euroopa ja maailma.

Poola pealinn saab Eesti reisijatele järjest olulisemaks sõlmjaamaks, mille kaudu on mugav lennata paljudesse Euroopa sihtkohtadesse kui ka New Yorki ja Tokiosse. Eesti lennufirma katab koostöös partneritega juba üle 100 sihtkoha Euroopas ja mujal maailmas.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles