Tallinnas asuvaid Sokos hotelle asus juhtima Klaus Ek

Adele Johanson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Klaus Ek
Klaus Ek Foto: Erakogu

Klaus Ek on juhtinud Soomes edukalt erinevaid hotelle. Alates 2013. aastast Radisson Blu Royalit ja Radisson Blu Alexanterit Helsingis.

«Kui kuulsin Sokos Hotels Tallinna senise tegevdirektori plaanist teha pärast pikka tööperioodi oma elus kannapööre ja kodusaarele tagasi kolida, otsustasin koheselt kandideerida,» märgib AS Sokotel tegevuhina tööd alustav Klaus Ek.

«Tallinn on linn, kus tahaksin elada ja töökogemust omandada. Viru on legend nii Eestis kui ka Soomes, Estoria ainulaadne Eesti disaini ja lugusid tutvustav hotell ning kogu kompleks põnev ja edukas äriettevõte Tallinna tihedal majutusturul,» sõnab Ek, kelle esimene tööpäev uues ametis oli 21. juunil.

Hotellikompleksi pikaajaline tegevdirektor Anu Soosaar lahkus ametist mai lõpus. Soosaare sõnul on 20 aastat samas organisatsioonis piisavalt pikk aeg, et teha ühel hetkel elus muudatusi, hoolimata sellest, et kõik vanas ametis oli väga hästi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles