Tallinna Sadam sai neli pakkumist aktsiamüügi korraldamiseks

Adele Johanson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Muuga sadam.
Muuga sadam. Foto: PEETER LANGOVITS/PM/SCANPIX

Tallinna Sadam sai neli pakkumist aktsiate avaliku esmaemissiooni (IPO) korraldamiseks, valiku loodab riigifirma teha lähima paari nädala jooksul.

Ettevõtte finantsjuht ja juhatuse liige Marko Raid ütles ERRile, et kõik neli on rahvusvaheliste meeskondadega ehk igas pakkumuses on esindatud nii Eesti kui ka rahvusvahelised eksperdid.

«Neljast kolm on kahe või enama pakkujaga ühispakkumused. Kaks pakkumust on tehtud rahvusvaheliselt tuntud finantsnõustajate poolt ja kaks pakkumust valdavalt IPO korraldamisele ning omakapitali kaasamisele spetsialiseerunud pakkujate poolt,» lausus ta.

Mai viimasel päeval andis Tallinna Sadama nõukogu juhatusele nõusoleku alustada ettevalmistustega aktsiate börsile noteerimiseks. Esimese sammuna korraldaski ettevõte avalik hanke IPO protsessi sõltumatu finantsnõustaja kaasamiseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles