Tallinkil tuli naiste tõttu laeva laiendada (1)

Hanneli Rudi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tallinki otsustas laiendada Eesti ja Rootsi vahel sõitvat alust 60 tonni kaaluva kajutiplokiga, sest aina enam on veokite roolis naisi, kes vajavad eraldi kajuteid.

Paldiski Põhjasadamas tõsteti eile Tallinki alusele Regal Star 60 tonni kaalunud kajutiplokk, teatas laevafirma.  «Üha enam on suurte veoautode roolis naisjuhte ning meie kohus on pakkuda neile eraldi mugavaid kajuteid,» ütles Tallinki tehnikadirektor Tarvi-Carlos Tuulik.

Tuuliku sõnul ei ole Tallinki jaoks tegemist esmakordse olukorraga, kus tuleb reisijate jaoks laevale kajuteid juurde ehitada. «Peale juurdeehitust saab laeval olema sada voodikohta autojuhtidest reisijatele,» ütles Tuulik.

Regal Star on 1999. aastal ehitatud ja 2004. aastal renoveeritud veeremilaev, mis veab nii veoautosid kui ka treilereid. Alus sõidab regulaarselt liinil Paldiski-Kapellskär.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles