Kersti Kracht maksumuudatustest: asi kisub kiiva igal tasandil (2)

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kersti Kracht
Kersti Kracht Foto: Tairo Lutter / SL Õhtuleht

Keskerakond astus mugavalt Reformierakonna lääpa tallatud sussidesse ja otsustas buldooseriga sõitma hakata, kirjutab Eesti Väike- ja Keskmiste Ettevõtja Assotsiatsiooni (EVEA) juht ja sügisestel valimistel EKRE nimekirjas kandideeriv Kersti Kracht.

«Ei ole mingit kontseptsiooni, et kuidas Eesti ettevõtluskeskkonda paremaks teha. Asi kisub kiiva igal tasandil, ja ega ministriteks ei ole ka oma ala asjatundjad. See hakkab järjest rohkem meenutama 90ndate aastate algust, kui plats puhastati ja poliitikud olid ilma hariduse ja kogemuseta,» kirjutab Kracht arvamusloos Äripäevale.

Tema sõnul oli uue koalitsiooni algus paljulubav, eriti hea meel oli tal isiklikult selle üle, kui lubati kaasata maksupoliitika aruteludesse eksperte. «Tagantjärele tahaks muidugi teada, kes need eksperdid olid, kes soovitasid hakata eelarveauke lappima panditulumaksu, pakendiaktsiisi ja muu sellisega,» märgib EVEA juht.

Loe lähemalt Äripäevast.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles