Elektrilevi hakkab Tallinnas ja Harjumaal tegema 12 miljoni eest võrgutöid

PM Majandus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elektrilevi.
Elektrilevi. Foto: Mihkel Maripuu

Elektrilevi allkirjastas raamlepingu hankepartneritega Pluvo OÜ ja Empower AS, kes alates 1. juulist teevad järgmise viie aasta jooksul Ida-Tallinnas ja Lääne-Harjumaal võrgutöid 11,8 miljoni euro eest. 

Elektrilevi haldusaladest Eesti kõige suurema töömahuga Ida-Tallinna piirkonnas hakkab võrgutöid tegema Pluvo koostöös Leonhard Weiss Energy’ga. Piirkonda kuulub muuhulgas ka Tallinna kesklinn ja vanalinn. Viie aasta jooksul teeb partner piirkonnas võrgutöid 6,4 miljoni euro väärtuses, teatas Elektrilevi. 

Lääne-Harjumaa piirkonnas, mis hõlmab Tallinnast lääne poole jäävat Harjumaa osa, hakkab võrgutöid läbi viima Empower koostöös ettevõttega E-Service kokku 5,4 miljoni euro mahus.

«Elektrilevi eesmärk on elektrivõrgu korrashoiu tööde teostamisel liikuda põhjamaade mudeli suunas, kus võrgutööde teostamise eest piirkonnas vastutab üks partner, kes tunneb hästi kohalikke olusid,» ütles Elektrilevi ehituse osakonna juhataja Kristo Külljastinen.

«See võimaldab operatiivsemaid ja ühtlasema kvaliteediga võrgutöid, mis omakorda tagab olukorra, kus Elektrilevi saab oma klientidele pakkuda võimalikult kvaliteetset elektrivõrgu teenust.»

Raamlepingu kohaselt hakkavad Elektrilevi partnerid piirkondades tegelema elektrivõrgu korrashoiu ja ehitustöödega. Seal hulgas on nii liitumise-, võrgu hoolde- ja remonttööd, liinikoridoride hooldamine kui ka rikete likvideerimine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles