Ekspress Grupp kinnitas dividendiks 6 senti aktsia kohta

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Ekspress.
Eesti Ekspress. Foto: MARINA PUSHKAR/PM/EMF

Teisipäeval toimunud meedia- ja meelelahutuskontserni Ekspress Grupp üldkoosolek kinnitas juhatuse ettepaneku maksta dividendiks 6 senti aktsia kohta.

Ekspress Grupi üldkoosolek kinnitas juhatuse kasumi jaotamise ettepaneku, mille kohaselt mullusest 4,4 miljoni eurosest puhaskasumist makstakse aktsionäridele dividendideks 6 senti aktsia kohta. Kohustuslikku reservkapitali suurendati 220 000 euro võrra ning ülejäänud 2,4 miljonit eurot kantakse eelmiste perioodide jaotamata kasumisse, teatas ettevõte börsile.

Ekspress Grupi kasumi jaotamises on õigus osaleda aktsionäridel, kes on seisuga 29. juuni seisuga kantud AS Ekspress Grupp aktionäride nimekirja. Dividendide väljamaksmine toimub 6. juulil.

Samuti väljastab Ekspress Grupp 1 300 000 aktsiaoptsiooni, mille alusel saadavad aktsiad antakse juhtivtöötajatele üle tasuta. Aktsiaoptsioonide täitmiseks omandab aktsiaselts aktsiad ühe tehinguga või osade kaupa börsilt või börsiväliselt 5 aasta jooksul alates üldkoosoleku otsuse avalikustamisest, kokku kuni 1 300 000 aktsiat. Aktsiate eest tasutakse tehingu päeval börsil kujunev hind või börsivälisel omandamisel vastavalt tehingupäevale eelneva börsipäeva sulgemishind.

Ekspress Grupi audiitoriks määrati käesolevaks majandusaastaks KPMG Baltics OÜ.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles