Ekspress Meedia lahkuv juht: lähen omal soovil

Kristi Malmberg
, majandustoimetuse juht
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tõnu Väät
Tõnu Väät Foto: Alar Truu / Õhtuleht

AS Ekspress Meedia nõukogu kutsus esmaspäeval ettevõtte juhatusest tagasi esimehe Tõnu Väädi.

Tagasikutsumise aluseks oli Väädi esitatud avaldus. 

Tõnu Väät ütles Postimehele, et lahkub täiesti omal soovil. «Mul on plaan, mida pole saanud aastaid täita. Nimelt tahaksin terve suve puhata,» rääkis Väät. 

Väädi sõnul pidi ta pigem pingutama selleks, et tema lahkumisavaldus rahuldataks. «Meil on tulemused väga head,» märkis ta. «Eks see tuli üllatusena, et keegi tahab ise tagasi astuda. Samas, kui keegi tahab minna, pole mõtet teda ka tagasi hoida.»

Ta lisas, et õnneks on juhatuse liikme leping selline, et saab selle ka omalt poolt üles öelda. Lahkumisavalduse esitas Väät eelmisel nädalal.

Väädi sõnul ei tea ta veel, mida sügisel tegema hakkab. «Mul on mõned pakkumised ja mõtted, aga konkreetselt veel ei tea,» ütles ta.

AS Ekspress Meedia uueks juhatuse esimeheks saab Ekspress Grupi juhatuse liige Andre Veskimeister, kes jääb ka juhatuse liikmeks. Ekspress Meedia juhatusse kuuluvad veel Tarvo Ulejev ja Urmo Soonvald.

Ekspress Meedia teenis tänavu esimeses kvartalis ärikasumit 221 000 eurot, käive oli 4,5 miljonit. Aasta varem oli meediafirma ärikasum 199 000 eurot ja käive 4,2 miljonit eurot. 

Kui kvartaalselt ettevõtte tulemused paranesid, siis aastakasumi osas oli mõningane tagasiminek. 2016. aastal teenis Ekspress Meedia 18,5 miljoni eurose käibe juures 1,26 miljonit eurot puhaskasumit. Aasta varem oli puhaskasumiks 1,4 miljonit eurot 11,8 miljoni eurose käibe juures. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles