Veteraninvestor: börs pole kasiino!

Adele Johanson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kasiino.
Kasiino. Foto: AP/ Heather Ainsworth

Aleksander Pajuri, kes investeeris kohalikesse ettevõtetesse juba enne Tallinna börsi sündi, kasvatas aastaga aktsiaportfelli 1,55 miljonilt 2,16 miljonile eurole. Tema portfell on üks tänavuse TOPi mitmekesisemaid.

Pajuri ütles, et ega ta teagi, mida tema portfell sisaldab ja mida mitte, seepärast jääb tal üle Äripäeva numbreid usaldada, kirjutab leht.

«Ma ei jälgi börsil toimuvat just väga tihti, vast kord nädalas. Tähtsamad majandussündmused, mis kajastavad ka börsiettevõtete tegevust, tulevad Äripäeva kaudu kohale,» ütles ta.

Suurimaks eelmise, aga iseäranis selle aasta üllatajaks peab Pajuri Harju Elektrit, mille aktsiad moodustavad tema portfellist ligi kaks kolmandikku. «Siit see portfelli kasv tulebki. Palju aastaid oli Harju Elektri aktsia alahinnatud. Mingil ajal pidi tõus tulema, sest majandamistulemused seda eeldasid.»  Loe pikemalt Äripäevast.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles