Investorite TOP: LHV paiskas kaardid segi

Adele Johanson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pangad leppisid kokku ühistes maksepuhkuse andmise reeglites. LHV ja SEB peahooned Tallinnas.
Pangad leppisid kokku ühistes maksepuhkuse andmise reeglites. LHV ja SEB peahooned Tallinnas. Foto: Mihkel Maripuu

Tänavusest investorite TOPist leiab palju uusi tulijaid, kes on portfelli kasvatanud peaasjalikult tänu LHV Groupi börsile tulekuga ja kes ei tegele aktiivselt oma investeeringute juhtimise ning uute otsimisega.

Samaks on jäänud vaid see, et tabeli liidripositsiooni hõivad ka sel aastal Sven Lennart Alpstal, kellele kuuluva Luksusjahi portfellist leiab tänavu rohkem kui 14,5 miljoni euro eest erinevaid väärtpabereid. Seejuures puuduvad Alpstalil investeeringud LHV Groupi ning tema suurimateks positsioonideks on Tallink ja Nordecon, kirjutab Äripäev.

Lisaks Alpstalile on esikolmikusse jäänud ka Marie Polli, kukkudes aasta taguse ajaga võrreldes teiselt kohalt kolmandale. Polli portfelli kuulub jätkuvalt ligi 8,3 miljoni eest Tallinna Kaubamaja aktsiaid ning teiste Tallinna börsilt leitavate ettevõtete väärtpabereid naine vahepeal juurde soetanud ei ole. Esikolmikus on aga uueks tulijaks Mai Kaarepere, kes omab Tallinna börsilt ainult LHV aktsiaid. Loe pikemalt Äripäevast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles