Miljonäri tütre kontsajäljed Tallinna ehitustel (1)

Adele Johanson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jalajälg
Jalajälg Foto: SCANPIX

Multimiljonär Pjotr Levini tütar, ehitusettevõtjate päästeingliks nimetatud Natalia, suurendab Tallinnas üha enam oma perekonna jalajälge. Uusima objektina on valmimas ärimaja vanas Lutheri tehases.

Moskva viinatöösturi Pjotr Levini tütar Natalia Levina viskab seljast oma heleda Burberry mantli keset Lutheri masinasaali valmiva ärihoone ehitust, heites selle peaaegu et liimipotti, mille ehitajad on vaipkatet põrandale liimides valveta jätnud. On näha, et ta tunneb end keset ehitussaginat mugavalt ega viibi siin esimest korda. Ta käib iga projekti vaatamas rohkem kui korra ning seda kogu ehitusperioodi vältel, kirjutab Äripäev.

Tallinna ehitusplatsid on tema kontskingi tunda saanud viimased viis-kuus aastat. Alguse sai kõik sellest, kui kinnisvaraärimees Pjotr Sedin sattus buumi ajal Kohilas vineerivabrikut käivitades raskustesse. Loe pikemalt Äripäevast.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles