KV.ee kuulutuste arv on naasmas endisele tasemele (1)

PM Majandus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
KV.ee juht Tarvo Teslon.
KV.ee juht Tarvo Teslon. Foto: Sander Ilvest

KV.ee on kasvatanud pärast aprillis toimunud kinnisvarafirmade boikotti kuulutuste arvu poole võrra. Ettevõte prognoosib hoogsat kuulutuste arvu kasvu ka järgnevatel kuudel.

Kinnisvaraportaali KV.ee kuulutuste arv on võrreldes aprilliga kasvanud 10 000 kuulutuse võrra, mis tähendab kahe kuuga kasvu 50 protsenti. Mais on portaaliga liitunud 25 maaklerfirmat ning kevadel lahkunud ettevõtetest tagasi LVM, Domus Kinnisvara, CKE, LAAM Kinnisvara, 1Partner, Kinnisvaraekspert ja Uus Maa.

«Oleme pidanud läbirääkimisi kõigi ettevõtetega, kes seda on soovinud ja leidnud paljudega ühise keele, mis võimaldab koostöö jätkamist. Meie pikem eesmärk on aga endine – muudame hinnamudeli kõigile üheselt mõistetavaks ja võrdseks, kaotades suured erisoodustused,» ütles KV.ee juht Tarvo Teslon.

Kevadised sündmused ei ole KV.ee külastatavust muutunud. Kantar Emori inteneti lehekülgede külastusstatistika mõõtmissüsteemi alusel jätkab KV.ee kinnisvaraportaalide seas juhtpositsioonil 214 000 unikaalse külastusega nädalas. Kuulutuste vaatamisi on KV.ee-s 3 miljonit ja lähimal konkurendil 2 miljonit, ülejäänutel kinnisvaraportaalidel juba oluliselt vähem.

KV.ee-s on jätkuvalt ka kõige rohkem otse omanikult kuulutusi, mida on poole rohkem võrreldes populaarsuselt järgmise kinnisvaraportaaliga. «Otse omanikult kuulutused on klientide seas väga populaarsed, eriti üürikuulutused. On hea meel tõdeda, et otse omanikult kuulutuste arv on tõusuteel ja KV.ee eraklientide seas eelistatuim,» märkis Teslon.

KV.ee on Eesti esimene ja tänaseks suurim kinnisvaraportaal, mis on tegutsenud alates 1999. aastast.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles