Hinnatud moebränd Karen Millen avab Eestis poe

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karen Milleri stiilinäide
Karen Milleri stiilinäide Foto: Karen Miller

Homme avab Rocca al Mare kaubanduskeskuses uksed Eesti esimene maailmakuulsa briti moelooja Karen Milleni pood. See on Baltikumis lisaks Riiale teine brändi esinduspood.

Keskpäeval alagaval avamisel näidatakse moesõpradele brändi kevad/suvi 2011 kollektsiooni. 

«See on väga šikk, naiselik, Briti glamuuri hõnguga kollektsioon, nagu seda on iga Karen Milleni moemajast tulev ese, mis on loodud enesekindlale ja kaasaegsele naisele,» nentis kaubamärgi maaletooja MOSnetworki juht Diana Čivča.

Čivča sõnul valiti esimese Eesti Karen Milleni poe avamiseks Rocca al Mare keskus just seepärast, et ettevõttel on siin juba olemas Mango kauplus ning kohaliku kliendi soove ja eelistusi teatakse tänu sellele hästi.

«Naiste Maailma» saatejuht ja stilist Triin Randloo tunneb poeavamisest kuuldes puhast rõõmu. «Mulle isiklikult see bränd väga sümpatiseerib, ei võrdleks teda küll Valentiono või Versacega,» ütles Randloo.

«Kuid kui Karen Miller on ikka esindatud suures, kallis Lafayette keskuses (kaubamaja Pariisis ja teistes Euroopa moelinnades – T.L.), tuleks au anda ning rõõmu tunda, et nüüd on nad otsaga Eestisse jõudnud,» sõnas Randloo.

Rocca al Mare keskuse turundusjuhi Kristi Seppelgi märgib, et Karen Milleni kaubamärgi saabumine Eestisse on kohalike moejüngrite jaoks kaua oodatud sündmus.

«Oleme uhked, et saame esimestena Eesti turul pakkuda Karen Milleni kaubamärki ning oleme veendunud, et meie kliendid hindavad seda väga kõrgelt,» lisas Seppel.

Karen Millen on Suurbritannia moelooja, kes pälvis tunnustuse ja maailmakuulsuse tänu ideaalilähedase lõikega rõivastele. Kaubamärk sai alguse aastal 1981, kui Karen Millen ja tema partner Kevin Stanford laenasid 100 naela ning valmistasid oma esimese valgete puuvillaste särkide kollektsiooni, mille nad esmalt sõpradele-tuttavatele maha müüsid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles