Merko tahab oma teede hooldusäri müüa Eesti Keskkonnateenustele

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vooremaa Teede teehooldusauto
Vooremaa Teede teehooldusauto Foto: Marko Saarm / Sakala

AS Merko Ehitus kontserni kuuluv tütarettevõte AS Vooremaa Teed ja AS Eesti Keskkonnateenused on alustanud lepingueelseid läbirääkimisi ettevõtte teede hooldusvaldkonna võõrandamiseks ASile Eesti Keskkonnateenused.

Käesolevaks hetkeks on sõlmitud kavatsuste protokoll, kuid ei ole sõlmitud ühtegi siduvat lepingut. Lepingu oluliste tingimuste, sealhulgas hind, üleantava vara koosseis ja muu sellise osas käivad alles läbirääkimised, teatas Merko börsile.

Merko kontserni kuuluv Tallinna Teede AS omab täielikku osalust AS-is Vooremaa Teed, mis teostab teehooldus ja -remonttöid peamiselt Kesk- ja Ida-Eestis. Ettevõtte toodab oma asfalditehases ka erinevaid asfaltbetoonsegusid.

Koondumisteate kohaselt on Vooremaa Teed ja Eesti Keskkonnateenused saavutatud põhimõttelise kokkulepe ASi Vooremaa Teed osa omandamiseks. Üleantavad hankelepingud puudutavad teehoiutööde teostamist Viljandi maakonnas, Põltsamaa vallas ja Põltsamaa linnas.

Eesti Keskkonnateenuste enamusosalus kuulub Baltcapile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles