Erkki Raasuke: jätan üksjagu kriimustusi maha (1)

Adele Johanson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Erkki Raasuke esinemas.
Erkki Raasuke esinemas. Foto: Jaanus Lensment

Möödunud aastal parimaks juhiks valitud Erkki Raasuke, kes tegeleb parasjagu uue panga Luminori ülesehitamisega, tunnistab, et oli ja on siiani keskpärane juht, keda motiveerib töötama kartus muutuda ebavajalikuks.

Tänavu Äriplaanil esinev Raasuke ütles intervjuus Äripäevale, et sõnade asemel tuleks teha rohkem tegusid ja näidata oma ettevõttes hästi tegutsemisega ühiskonnale eeskuju.

«Elus on tihti nii, et osa tugevustena näivaid omadusi on hoopis nõrkused. Ma arvan, et siin on üksjagu kartust mitte olla enam vajalik või konkurentsivõimeline. Ma ei taha küll öelda, et lähen iga päev tööle hirmust, aga arvan, et see on kombinatsioon uudishimust, soovist midagi ära teha ja kartus selle ees, et kui liiga pikalt istuma jääda, siis on uuesti raske alustada. Võib küll mõelda, et kui ei ole töömuresid ja -stressi, siis on väga hea, kuid ilma nendeta on veel hullem,» rääkis Raasuke. Loe pikemalt Äripäevast.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles