Pangajuhil tõrkus kohtus mälu

PM Majandus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Veiko Kulla
Veiko Kulla Foto: Jelena Rudi

Tallinna ühe tuntuma hoone ja hotelli Kolm Õde ümber kasvanud tüli harutati üleeile kohtus, kus endisel Tallinna Äripanga laenuosakonna juhatajal oli mäluga halvasti, hagejad aga eitasid, et oleks tunnistajale koostöö eest raha pakkunud.

Väidetavate kantimistehingute tõttu Tallinna Äripanga, panga tütarfirma TBB Liisingu ning ekspolitseiniku, praegu peamiselt kinnisvaravaldkonnas tegutseva Veiko Kulla ettevõtte Petramark OÜ vastu esitatud hotelli Kolm Õde tagasivõitmise nõude ja/või kahju hüvitamise nõude asjas toimus esimene kohtuistung, millel kuulati hageja-poolseid tunnistajaid, kirjutab Äripäev

Peamiseks küsimuseks oli, kas endine TBB Liisingu juhatuse liige ning Tallinna Äripanga laenuosakonda juhtinud Oleg Afanasjev on hageja esindajatele näidanud ja kirjeldanud e-kirju, mis tõendavat Äripanga plaani hotelli kinnistu ülevõtmiseks ning ühe Veiko Kulla allkirjaga lepingu võltsimist.

Kui tunnistaja Afanasjev kurtis kehva mälu üle ning enda kinnitusel ei mäletanud, et oleks selliseid meile näidanud, siis ülejäänud kolm tunnistajat kinnitasid toimunut.

Samuti tunnistajana kohtus esinenud hagi taga olev Irina Wientjes esitas kohtule ka sõnumivahetusprogrammi Viber kaudu toimunud vestlused Afanasjeviga.

Loe lähemalt Äripäevast!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles