Arco Vara müüs vaikselt turvafirma G4S uue peamaja aluse kinnistu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Arco Vara kontor.
Arco Vara kontor. Foto: Liis Treimann

Kinnisvarafirma Arco Vara grupp müüs detsembris vaid 3,3 miljoni krooni eest tütarettevõtte Wilson Kinnisvara, kuhu oli kevadel investeerinud üle 19 miljoni krooni, kirjutas Eesti Ekspress. Mainitud firmale kuulub kinnistu, kuhu turvafirma G4S varsti uue peamaja ehitab.

Mainitud ettevõte kuulub nüüd äriregistri kohaselt OÜ-le Property S, mis kuulub omakorda suuremas osas Nordea pangale ning väiksemas Tarmo Tomaki ettevõttele Envisioon Associates.

Viimane on varem juhtinud G4Si Baltikumi finantse ja Urmas Sõõrumaale kuuluvat investeerimisettevõtet US Invest. Praegu on Tomak tituleeritud Green It partnerina.

Wilson Kinnisvarale kuulub kinnistu aadressil Paldiski mnt 80, kuhu turvafirmal G4S on plaanis oma uus peahoone ehitada. Viimase juhi Andrus Ossipi sõnul jääb vana maja Tammsaare teel neile täna väikeseks, mistõttu ehitatakse uus, kuni 8-korruseline hoone.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles