Poola odavate rõivaste kett plaanib laieneda Baltimaadesse

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Riidepood. Pilt on illustratiivne
Riidepood. Pilt on illustratiivne Foto: Elmo Riig / Sakala

Poola odavate rõivaste ja kodutarvete kett Pepco plaanib laieneda Leetu ning avada esimese kaupluse seal detsembris; ettevõte loodab, et Leetu laienemine on hüppelaud teistesse Balti riikidesse ning otsib partnereid.

Pepco Kesk-ja Ida-Euroopa juhi Marcin Stanko sõnul näeb kett häid väljavaateid laienemiseks Balti riikidesse. Pepcol pole praegu ühtegi poodi Eestis ega Lätis, kuid Tšehhis, Ungaris, Poolas, Slovakkias ja Rumeenias on Pepcol üle tuhande poe.

«Pragu me keskendume esimesele 12 poele, mille avame esimese 12 kuu jooksul turule pääsedes. Me plaanime kolme aastaga avada 50 kauplust,» ütles ettevõtte esindaja Marcin Stanko.

Tema sõnul plaanib ettevõte palgata kolme aasta jooksul ligi 500 inimest.

«Leedu on meie kaubamärgi arendamise juures loomulik valik. Kliendid Leedus saavad enne aasta lõppu meie kauplusi külastada. Meie kauplused hakkavad asuma linnades, kus on üle 10 000 inimese,» ütles Stanko portaalile 15min.lt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles